Haber

Mutlu: Muhalefet iktidarın yan bahçesi haline geldi!

ANKARA (İGFA) –Kurduğu yeni oluşumla adından söz ettiren ve büyük bir ivmeyle iktidar basamaklarını hızla tırmanan Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Memnun, son değerlendirmesinde muhalefet partilerini eleştirdi.

Hiçbir partinin halka tam anlamıyla hizmet etmediğini belirten Memnun, ülke siyasetine ilişkin önemli tespitlerde bulundu.

“Sayın Kılıçdaroğlu, ‘Millet isterse istifa ederim’ diyor. Sayın Ekrem İmamoğlu, sorunu olan CHP’liye ‘Hepsini tedavi edeceğiz’ diyor. Sayın Meral Akşener diyor ki, ‘Kumar masasında da, noter masasında da olmayacağız.’ Bu ülkeyi yönetin. Aynı şekilde diğer partiler de aynı şekilde günlerini geçiriyor. Şimdi bize soruyorlar; neden parti kurdunuz? İşte tam da bu yüzden! Çünkü Türkiye’yi terk ettiniz, koltuk derdine düştünüz. İktidarın içinde eleştiren muhalefet olamadınız, İktidarın yan bahçesi oldunuz, somut bir adım atamadınız, birlik olamadınız, halka kendinizi anlatamadınız, halkı kınadınız, mecbur bıraktınız. Kimsenin yüzüne gerçeği söylemedin. İktidar değil muhalefet olmak istedin ve oldun. Senin derdin halk, senin derdin “İktidar olmak değildi. O yüzden geldik!” dedi.

savur-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu