Haber

Türkiye’yi Slovenya’da İbrahim Gökgöz temsil edecek

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor1500 metre ve 800 metrede Türkiye Şampiyonu olan Club Atletizm Takımı sporcularından İbrahim Gökgöz, düzenlenecek Maribor 2023 Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’nde ay yıldızlı formasıyla Türkiye’yi temsil edecek. 24 Temmuz’da Slovenya’da. Gökgöz’ün hedefi ilk kez giyeceği ay yıldızlı forma ile ülkemize altın madalya kazandırmak.

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Takımı sporcularından İbrahim Gökgöz, Slovenya’da düzenlenecek Maribor 2023 Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’nde ay yıldızlı formasıyla Türkiye’yi temsil edecek. Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği tarafından düzenlenen Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’ne bu yıl 23-29 Temmuz tarihleri ​​arasında Slovenya ev sahipliği yapacak. Slovenya’nın Maribor kentinde düzenlenecek festivalde artistik cimnastik, atletizm, yol bisikleti, dağ bisikleti, hentbol, ​​judo, yüzme, tenis, voleybol, kaykay ve 3×3 basketbol branşlarında müsabakalar yapılacak. 50 Avrupa ülkesinden 3.600 sporcu. Bu değerli karşılaşma öncesinde Atletizm Türk Milli Takımı kampına davet edilen Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından İbrahim Gökgöz, 40 gündür Erzurum’da hazırlanıyor. Kamp faaliyetlerinin ardından 21 Temmuz Cuma günü milli takım konvoyu ile İstanbul’a gidecek olan Gökgöz, buradan da yarışların yapılacağı Slovenya’nın Maribor kentine gidecek. Antrenörü Hakan Köstekçi nezaretinde Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü forması altında birbirinden değerli başarılara imza atan ve 1500 metre ve 800 metrede Türkiye Şampiyonluğu kazanan İbrahim Gökgöz, ay yıldızlı formayı giymenin gururunu yaşayacak. burada ilk kez. Atletizmde geleceğin yıldız sporcuları arasında gösterilen ve hem Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü hem de milli takım antrenörlerinin büyük umut beslediği Gökgöz’ün hedefi altın madalya.

Bu arada Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran da şampiyonluk öncesi milli takım kampında milli takım formasıyla bulunan İbrahim Gökgöz’e başarılar diledi. – NEVŞEHİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu