Haber

Peskov: Batı, Rusya’ya karşı tüm cephelerde savaş yürütüyor

Rossiya 1televizyonda yayınlanmak ‘Moskova. Kremlin. Putin’inprogramla konuşmak Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov, “Kelimenin tam anlamıyla Rusya’ya karşı bir savaş yürütülüyor”dikkat çekti

Peskov, “Söz konusu savaşın ekonomi, uluslararası ilişkiler, Rusya ile ikili ilişkiler gibi tüm cephelerde yürütüldüğü ve Batı’nın Rusya ile mücadelesinin geniş bir alana yayıldığı”işaretlendi.

“Batı kendi kutsalını ayaklar altına aldı”

“Şu anda Batı, bir zamanlar kesinlikle kutsal saydığı şeylere saldırıyor”Peskov’u belirterek, Bütün bu sarsılmaz temeller, artık hiçbir şeyden çekinmeyen kollektif Batı temsilcilerinin ayakları altında çiğneniyor.’ dile getirdi.

Kremlin Sözcüsü şu çağrıyı yaptı:

“Duygularımıza teslim olmamalıyız. Tetikte kalmalıyız. Odak noktamızı ve gücümüzü korumalıyız. Çıkarlarımıza en uygun olanı yapmalı, çıkarlarımıza en uygun olanı yapmalı, kararlı ama endişelerimizi dile getirmeye açık olmalıyız. Bizim için neyin kabul edilemez olduğunu ve neyin en iyi şekilde mücadele edileceğini. Bunları herkese ulaştırmalıyız.”

“Putin’in özel askeri operasyon hedefleri değişmedi”

Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ve Donbass’taEkledi:

“Çatışmanın kendi amacı var. Cumhurbaşkanı tarafından açıklanan hedeflerimiz var. Bunlar değişmedi. Bu hedeflere ulaşılması gerekiyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu