Haber

Milli Savunma Bakanlığı, CHP Milletvekili Tanrıkulu’nun Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik sözlerine tepki gösterdi

MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, “Aziz milletimizin kalbinden çıkan kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, ülkemizin huzur ve güvenliğine, barışına katkıda bulunmak amacıyla tüm terör örgütlerine karşı büyük bir özveri ve fedakarlıkla mücadele etmektedir. Bölgemizin, dünyanın ve tüm insanlığın istikrarı ve istikrarıdır. Türk askerinin tüm faaliyetleri uluslararası hukuka uygundur. Dünyanın gözü önünde ve şeffaf bir şekilde yürütülmektedir. Öte yandan terör örgütlerinin insanlık dışı saldırılarına tepki gösteremeyenler, terör örgütünün farklı konulardaki alçak yalanlarını benimseyerek kahraman ordumuza iftira atmaya çalışıyor. Bu iftiraları yayan ve buna vesile olan kişiler ise en hafif tabirle gafil ve dalalet içindedirler.”

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, tüm kandırmacalara ve kara propaganda çabalarına rağmen, terör örgütleriyle mücadelesini uluslararası hukuk ve milli, manevi ve insani bedeller çerçevesinde kararlılıkla ve kararlılıkla sürdüreceği vurgulandı.

kocarliajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu