Haber

Kılıçdaroğlu’nun “hançer” açıklamasına Akşener’den yanıt: Her fırsatta bizi gömmeye çalışıyorlar ama tohum olduğumuzu öğrenmediler

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda bir kez daha lider olmak için yarışan Kemal Kılıçdaroğlu, “Seçime sırtımda hançerlerle girmek zorunda kaldım” dedi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise sözlerine yanıt verdi. Akşener, “Milletin iradesi esastır diyoruz. ‘En iyisini biz biliriz.’ ‘Türkiye’nin geleceği’ diyorlar, biz ‘Belediyelere ihtiyacımız var, merak etmeyin’ diyoruz. “Her fırsatta bizi gömmeye çalışıyorlar ama hâlâ tohum olduğumuzu öğrenemediler.” dedi.

KILIÇDAROĞLU: SEÇİME SIRTIMDAKİ DAĞLARLA GİTMEK ZORUNDA KALDIM

Yeni lideri belirlemek için sandık başına giden CHP’nin 38. Olağan Kongresi’ne Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözleri damgasını vurdu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i isim vermeden hedef alan Kılıçdaroğlu, “Seçime sırtımda hançerlerle girmek zorunda kaldım! Yükümüz ağırdı. Beni asıl üzen sırtımdaki yük değil, sırtımdaki hançerlerdi.” ” dedi.

AKŞENER: HER FIRSATTA BİZİ GÖMMEYE ÇALIŞIYORLAR

Akşener’in Kılıçdaroğlu’nun sözlerine yanıtı gecikmedi. Grup toplantısında yaptığı konuşmadan bir alıntıyı paylaşan Akşener, çarpıcı bir not da düştü. Akşener videoda, “Milletin iradesi esastır diyoruz. ‘En iyisini biz biliriz.’ ‘Belediyelere ihtiyacımız var, merak etmeyin!’ diyorlar. “Biz ülkenin güvenliği ve huzuru diyoruz ama bizi iktidardan yana olmakla suçluyorlar. Her fırsatta bizi gömmeye çalışıyorlar ama hâlâ tohum olduğumuzu öğrenemediler.” dedi.

“GERÇEĞİN YANINDAYIZ”

Akşener, paylaştığı notta, “Biz İYİ Parti’liyiz! Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Cumhuriyeti yükseltecek olan sizlersiniz’ diyerek yeni cumhuriyeti kurmak için verdiği kutsal görevi üzerimize alıyoruz. Siyasetin düzeni! Biz özgürüz, haklıyız, hakkın yanındayız!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu