Haber

Denizli İdmanyurdu Güreller SK yeni sezonda üst sıraları hedefliyor

Denizli Harika Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Denizli İdmanyurdu Güreller SK, yeni sezonda hedefini üst sıralar olarak belirledi.

Yeni sezonda Denizli Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Denizli İdmanyurdu Güreller SK, yeni dönem hazırlıklarını yaklaşık bir haftadır Şirinköy Stadı’nda sürdürüyor. Kadro büyük oranda oluşturulurken, genç yeteneklere öncelik verildi. Grubun deneyimli çalıştırıcısı Gökhan Kaynak, yeni dönem çalışmalarını anlattı ve yoğun hazırlıklardan bahsetti. Çalışmaların sorunsuz gittiğini belirten kaynak, “Geçen hafta perşembe günü başladık. Biraz daha toplamaya çalışıyoruz. Şu anda çok iyi gidiyor. Amacımız ligi iyi bir yerde bitirmek. Hedefimiz ligi iyi bir yerde bitirmek.” İyi bir kadromuz var. Yeni bir kadro kurduk. İç transfer için 3 oyuncuyla anlaştık.” “10 oyuncumuz aramıza yeni katıldı. Artı gençlerimiz de var. Ayrıca alttan gençler de aramıza katılacak. 23-24 kişilik bir kadroyla hedefe yürümek istiyoruz. Elbette bir hedefimiz var, Herkesin bir hedefi var, bunu yılsonunda hep birlikte göreceğiz” dedi.

“İyi bir takım olduk”

Nasıl iyi bir takım kurduklarını ve nasıl bir oyun oynamak istediklerini de değerlendiren Gökhan Kaynak, “Bu sene sahada fair play ile ilgilenen, sahada daha iyi oyunlar oynamaya çalışan bir takım oluşturmak istiyoruz. Sahada pas oyununa değer veriyor, gençlere önem veriyor. Bunu zamanla hep birlikte göreceğiz. Elbette ilerleme kaydeden gençlerimiz de olacak. Yıl sonunda, İnşallah gol gelirse yine merkezimizde olacak gençler olur.Bundan dolayı iyi bir grup oluşturduk.Uygun bir oyun.Oyuna izleme zevki yüksek gelenler keyif alacaktır. Ama öncelikle kapalı alanda oynayan oyuncularımızın keyif alacağı bir oyun konseptini sahaya yansıtacağımızı düşünüyorum. Umarım bu kadar olur.” – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu