Haber

Antalya Büyükşehir’den turşu sahası

ANTALYA (İGFA) – Turşu eğitimi almak isteyen 7 yaş ve üzeri vatandaşlar 25 Kasım’a kadar www.abbsporhizmetleri.com adresinden ön kayıt yaptırabilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Türkiye’de yeni yeni duyulmaya başlayan ve giderek yaygınlaşan turşu sporunu vatandaşlarla buluşturmak için ücretsiz kurslar düzenleyecek. Antalya’da bir ilk olacak olan parkur, Antalya Konyaaltı Sahili’nde 13 nolu plajın yanında bulunan 3 adet turşu sahasında verilecektir.

3 Ocak’ta Başlayacak

Kursa katılmak isteyen 7 yaş ve üzeri vatandaşlar 25 Aralık’a kadar www.abbsporhizmetleri.com adresinden kayıt yaptırabilecek. Kesin kayıt listesi 30 Aralık Cuma günü açıklanacaktır. Kurslar 3 Ocak 2023 tarihinde başlayacaktır. Kurslar Salı-Perşembe, Çarşamba-Cuma, Cumartesi-Pazar günleri yapılacaktır.

Öğrenmesi kolay

Öğrenmesi kolay, hızlı tempolu ve oldukça sosyal bir spor olan Pickleball, badminton büyüklüğünde bir kortta raket, delikli plastik top ve tekler, çiftler ile oynanan, tenis benzeri el becerisi gerektiren melez bir spordur. ve karışık çiftler maçları oynanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu