Haber

Yılport Samsunspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Trendyol Harikalar Ligi gruplarından Yılport Samsunspor, yeni dönem hazırlıklarına antrenmanla devam etti.

Yeni dönem hazırlıklarının ikinci etabı kapsamında Bolu’nun Gerede ilçesine bağlı Esentepe semtindeki bir otelde kaptırılan Samsun ekibi, günü çifte idmanla tamamladı.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nun koordinasyonunda sabah antrenmanında kuvvet ve taktik çalışmaları yapan kırmızı beyazlılar, akşam antrenmanında kondisyon ve taktik çalıştı.

Samsunspor, yeni dönem hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

“Umarım iyi hazırlanıp sezona iyi başlarız”

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Samsunspor’un orta saha oyuncusu Celil Yüksel, kampların çok verimli geçtiğini belirterek, “Geçen seneyi şampiyon bitirdiğimiz için çok mutluyuz. Oyuncu grubumuzda, teknik direktörlerimizde, takımımızda büyük mutluluk var. Takımımız ve tüm Samsunspor camiası bunun farkındayız.” ifadesini kullandı.

Yeni sezon ve lig hedeflerini de değerlendiren Yüksel, “Süper Lig’de kalmak istiyoruz çünkü çok geniş bir camiayız. Burayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Umarım iyi bir şekilde hazırlanır ve döneme iyi başlarız. ” söz konusu.

Takımda her mevkide yeteri kadar oyuncu bulunduğunu ve bunun forma mücadelesine neden olacağını belirten Yüksel, şunları kaydetti:

“Rekabet bir yandan güzel bir şey çünkü herkes performansını tam olarak ortaya koymak zorunda. Kötü olacağını düşünmüyorum çünkü biz rekabeti seviyoruz. Bence rekabet başarının en büyük anahtarı. Kadro içi rekabet başarıyı getirecek.” Başarılar. Çok iyi hazırlanıyoruz. Kaldığımız sürece çok daha büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu