Haber

Yeşildağ Ailesi, Ali Yeşildağ-1 Açıklamaları Hakkında Açıklama Yaptı

Yeşildağ Ailesi’ne ait “Ali Yeşildağ-1 ifşaatlar” adıyla sosyal medya paylaşımlarına ait yalan ve iftiralardan oluşan videoların kamuoyunda algı oluşturmayı amaçladığı anlaşıldı. bunun açık bir göstergesidir.” açıklamasını yaptı.

Yeşildağ Ailesi’nden yapılan yazılı açıklamada, 5 Mayıs’ta sosyal medya platformlarında FETÖ firari Cevheri İtimat’ın YouTube ve Twitter’da hukuka aykırı, böbürlenen ve iftira niteliğinde bir yayın yaptığı belirtildi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 14 Mayıs’ta seçime gittiği hatırlatılan açıklamada, “Bu süreçte terör örgütleri tarafından seçimleri etkilemek amacıyla çeşitli açıklama ve videoların paylaşıldığı kamuoyunun malumudur.” söylendi.

Açıklamada şu sözler yer aldı:

“Bütün bu yayınların suçlu ve suçlu olarak nitelendirilecek kişiler seçilerek yapıldığı bilinmektedir. Yeşildağ ailesinin bir ferdi olan Ali Yeşildağ’ın ailemizle hiçbir organik bağı yoktur ve halen ‘yağmacılık’ ile itham edilmektedir. Bursa, Ankara ve İstanbul mahkemelerinde ‘silah’, ‘yağma’, ‘kasten öldürme’, ‘kasten adam öldürme’, ‘iftira’dan aranıyor ve şu ana kadar yakalanamadı. terör örgütü ve diyetinin bedelini bu görüntü ile ödemeye çalışıyor. Ailemizin onur ve haysiyetini zedeleyen yaşam tarzı nedeniyle ilişiği kesildikten sonra ailemizin bazı fertlerine karşı yıllardır beslediği kin ve öfke, onu terör örgütlerinin maşası haline getirmiştir.”

Açıklamada, yurt dışında kaçak FETÖ mensubu Cevheri Güven’in sosyal medyada Türkiye ve kamuoyunun da yakından tanıdığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında iftira niteliğinde yayınlar yaptığı belirtildi.

“Ali Yeşildağ’ın bu örgüt üyesi ile aynı formda, birebir oyunculuk tarzında ve tamamen böbürlenme ve iftira niteliğindeki görüntülerinin kamuoyunda algı oluşturma amacı taşıdığı anlaşılmaktadır. Yayınlanan bu görselin, Yine FETÖ terör örgütü, Erk Acarer ve daha birçok FETÖ terör örgütünün ilgili hesaplardan peş peşe yayınlanması bunun açık göstergesidir. FETÖ terör örgütü menşeli, Türkiye Cumhuriyeti siyasetine ve seçimlerine yön vermeye yönelik iftira ve iftiraların, ailemiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız ile ilgili olarak seçim arifesinde yayınlanmasına, kamuoyuna saygıyla duyurulur. yayın ve yayınlar ile ilgili tüm yasal haklarımızı gizli tuttuğumuzu ve gerekli yasal sistemlere başvuracağımızı beyan ederiz.

adakliajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu