Ekonomi

Nureddin Nebati, İzmir’den ‘yarın için çalışmaya devam’ mesajı verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati bugün “İş Dünyasıyla Buluşma Programı”Valilik makamına katılmak için gittiği İzmir’de Valilik makamına giderek Vali Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti.

Nebati, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiği İzmir’de 1. İzmir İktisat Kongresi’nin düzenlendiği tarihi binadaki çalışmaları da inceledi.

“Her türlü çalışmayı kararlılıkla yürütmeye devam edin”

İzmir temaslarını Twitter hesabından aktaran Bakan Nebati, milletimizin geleceği için vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda her türlü çalışmayı kararlılıkla yürütmeye devam edeceklerinin mesajını verdi.

Bakan Nebati, İzmir’deki esnafları da ziyaret ettiğini ve İzmirlilerle görüştüklerini ifade etti.

“Bir gelecek vizyonu ve ortaya çıkacak”

Bakan Nebati, İzmir ziyareti kapsamında yapılanları şöyle aktardı:

1.İzmir İktisat Kongresi’nden tam 100 yıl sonra yine İzmir’de ve yerinde gerçekleştireceğimiz geniş katılımlı İktisat Kongresi kapsamında değerli basın mensuplarına bilgiler verdik.

17-19 Şubat 2023 tarihlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız
himaye ve onurumuz altında gerçekleştireceğimiz İzmir Ekonomi Kongresi, Küresel Ekonomik Güç Olma Yolunda Türkiye Ekonomisi ana temasıyla toplanacaktır.

Bakanlığımızın uyumu ile düzenlenen kongrede,
Cumhuriyetimizin birinci yüzyılının ekonomik değerlendirmesi yapılacak; Hedefimiz, Yüzyıl Türkiye ekonomisinde dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmektir.
Bu doğrultuda geleceğe yönelik bir vizyon ve irade ortaya konulacaktır.

“1.İzmir İktisat Kongresi’nin düzenlendiği tarihi bina milletimize kazandırılıyor”

Nureddin Nebati, bundan tam 100 yıl önce iktisat tarihimize bir parti veren 1. orijinali ile:

Kongreyi bu tarihi yapının yeniden ayağa kaldırılmasından tam 100 yıl sonra yeniden düzenleme konusundaki hassasiyetimiz; aslında tarihimize verdiğimiz önemin, Cumhuriyet dönemindeki başarılarımızın ve milletimizin iradesinin açık bir ifadesidir.

bismil-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu