Haber

Manisa’dan Sulama Kooperatiflerine destek devam ediyor

MANİSA (İGFA) –Manisa Büyükşehir Belediyesi Köy Hizmetleri Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi’nin sulama kooperatiflerine yönelik güçlendirme programı kapsamında Akhisar İlçesi Çobanhasan Mahallesi Sulama Kooperatifine 300 metreküplük depo sağladı.

Kooperatif için depoya ek olarak 600 metre 160/10 atü ve 200 metre 225/10 atü PVC borular da yapıldı. Yaklaşık 2500 dönüm tarım arazisi ve 350 üretici aile ve kooperatif üyesi bulunan Çobanhasan İlçe Sulama Kooperatifi yönetimi, yapılan takviyelerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Önder Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

HAVUZ SAYESİNDE EVİMİZDE 365 GÜN SU OLACAK

Yapılan işin mahalle halkı için değerine dikkat çeken Çobanhasan Mahalle Sulama Kooperatifi Başkanı Yaşar Gürses, “Çobanhasan köyü sakinleri ve Sulama Kooperatifi Başkanı olarak bizler Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği hizmetlerin son noktayı koyduğunu görüyoruz. insanların gelişme noktası. Bu havuz sayesinde halkımız bu yıl sayaçlı sisteme geçti. Havuz sayesinde mekanımıza 365 gün su gelecek. Su hayat demektir. Ölü dönem dediğimiz dönemde vatandaşlarımız sebze ve meyve ekebilecek. Büyükşehir Belediyemize yaptığımız her başvuruda bizi geri çevirmediler. Önderimiz Cengiz Ergün’e, Köy Hizmetleri Müdürlüğü’ne ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu