Haber

Kılıçdaroğlu’ndan “Muharrem İnce’ye darıldınız mı?” sorunun cevabı: soru yok

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından “Gençler Sordu, 13.Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu Cevapladı” başlıklı Youtube videosunu paylaştı. Moderatörlüğünü İzmir Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Tunç Soyer’in yaptığı programda Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlerin sorularını yanıtladı.

“BİRLİKTE SIFIRLANACAĞIZ”

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından kısa bir bölüm olarak paylaştığı görseli; “Gençler ülkenin resetleme zamanının geldiğinin farkında. Değişimin anahtarı onların elinde. Birlikte anlatacağız, dinleyeceğiz, anlayacağız, sıfırlayacağız. Değişim sizin elinizde.”

“KÜÇÜNMÜYORUM AMA BİR ŞEYİ İYİ DÜŞÜNMEMİZ GEREKİYOR”

CHP genel başkanı, “Muharrem İnce’ye aday olduğu için mi kızıyorsunuz? Bir de seçim ikinci tura kalacak diyorlar. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

“Kimseye kızmam. Bundan emin olabilirsiniz. Muharrem Bey ile tabii ki çok eskilere dayanan bir dostluğumuz var, grubun başkan yardımcılığını yaptı. O farklı bir yol çizdi. Saygı duyuyorum. ona, çünkü o farklı bir yol tuttu. Zaten bir kırgınlığım var. Söz konusu bile olamaz. Bu doğru değil. Ama bir şeyi iyi düşünmemiz gerekiyor. Türkiye’yi gerçekten bu zor koşullardan çıkaracaksak birlik olmamız gerekiyor. Bu yüzden gittiğim her yerde gençler birlikte kazanacağız diye sloganlar atıyorlar. Bence doğru olan budur.” Türkiye’yi birleştirmek ve içinde bulunduğu bu olumsuz tablodan tamamen çıkarmak en büyük arzum.”

susehri-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu