Haber

Karşıyaka’da kötü gidişat devam ediyor

TFF 3. Lig 1. Grup’ta Edirnespor’a deplasmanda 3-0 mağlup olurken, tek gol olan şampiyonluk yarışında çoğunlukla havlu atan ve Play-Off sınırından çıkan Karşıyaka’da moraller bozuk. Tekrar. Yeşil-kırmızılı takımın kötü gidişinin ardından teknik direktör Selahaddin Dinçel ile yolların ayrılmasına karar verildi. Amatör ligin zirvesinde yer alan 3. Lig’den kurtulmak için son dönemde 20 transfer yapan ve hayal kırıklığı yaşayan Kaf-Kaf, forma giydiği bu dönemde hedeflerinden birer birer uzaklaşmaya başladı. takımına toplam 13 yeni oyuncu kattı. Kendi evinde Eskişehirspor ile küme düşme hattında berabere kaldıktan sonra Edirnespor’a küme düşme eşiğinde mağlup olan Karşıyaka, galibiyet hasretini 3 maça çıkardı. İzmir ekibindeki gruplarına destek için Edirne’ye giden taraftarlar, maçın ardından konvoya büyük tepki gösterdi.

DİNCEL YOLCU

Ligde 7 deplasman maçını kazanamayan yeşil-kırmızılılar ve düşme korkusu yaşayan Şile Yıldızspor, deplasmanda oynadığı son 3 maçta rakibi Karbel Karaköprü Belediyespor ve Edirnespor deplasmanında 0 berabere kaldı. tepe. Grupta 9 hafta önceki zirvesinin 12 puan gerisinde Play Off çizgisi dışında 40 puanla 7. sıraya gerileyen Karşıyaka’da teknik direktör Selahaddin Dinçel’in de kredisi tükendi. Son maçlarda yaşanan puan kayıplarının ardından kontrolün kendisinde olduğunu ve takıma sahip çıktığını açıklayan Dinçel ile lider Turgay Büyükkarcı ve yönetiminin deneyimli bir teknik adamla yollarını ayırma kararı aldığı öğrenildi. Sezonda Karşıyaka’da Erman Güracar’ın yerine görev yapmak üzere göreve gelmeden önce son 4 yılda 3 şampiyonluk kazanan Dinçel, Kaf-Kaf’ta çıktığı 11 maçta sadece 3 galibiyet alırken, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Dinçel yönetiminde ikinci kez 3 maç kazanma hasreti çeken takımın kadro dışı kararlar da alması bekleniyor.

Karşıyaka, liglerde sezonun en kritik döneminde 3 kulvarda mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadı. Yeşil-Kırmızılıların futbol takımı küme düşme hattında Edirnespor’dan farkı yakalayarak şampiyonluk umutlarını büyük ölçüde tüketti. Kulübün yıllardır en başarılı branşı olan basketbolda Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Pınar Karşıyaka, zirve yarışında lider Türk Telekom’a 85-77 mağlup oldu. evinde çok kötü performans gösterdiği maçta 3 yıl grupta forma giydi. Geçen sezon Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda Play-Off’ta mücadele eden Kaf-Kaf, dün deplasmanda Edremit Belediye Altınoluk’a 3-2 mağlup oldu ve bu dönem finali göremeden erkenden havlu attı.

– izmirhaberalacakaya.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu