Haber

Kapı deliğinden delilik evi görüntülendi! Mavi leğen ve kanlı halı dikkatlerden kaçmadı.

Zonguldak Devrek’te akıl hastası olduğunu öğrenen kadın, annesi ve babaannesini baltayla ezdikten sonra uzuvlarını sokağa attı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şizofreni tedavisi gördüğü öğrenilen genç kadını, vahşetin yaşandığı evin kapısından görüntüleyerek gözaltına aldı. Servise sunulan görselde duvara yaslanan mavi kurnalı halıların kan için olduğu dikkatlerden kaçmadı.

KOMŞULAR GÜRÜLTÜYLE UYANDI

Çaydeğirmeni’ndeki toplu konutlarda oturan ve şizofreni tedavisi gördüğü öğrenilen R.Ç. (31), annesi Şeyda Ç. ve babaannesi Medine K., uyurken baltayla yaralandı. Gürültüye uyanan komşuların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

EKİPLER TARAFINDAN GÖZALTI

Kapıyı balyoz yardımıyla kırarak eve giren ekipler, iki kadının parçalanmış cesetleriyle karşılaştı. Şüpheli bayan daha sonra ekipler tarafından gözaltına alındı. Cesetler, yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Zanlının jandarmadaki sorgusu sürüyor.

KAN İÇİNDEKİ HALI KAMERAYA YANSIDI

Öte yandan trajik cinayetin işlendiği ev kapı deliğinden görüntülendi. Kameraların her saniye kaydettiği görüntülerde duvara dayalı mavi bir leğen dikkat çekerken, beyaz örtüler ve kanlı halı dikkatlerden kaçmadı.

haberaltinozu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu