Haber

Havza’da yeni hükümet konağı

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, “Yeni hükümet konağımız Havza’ya çok yakışacak” dedi.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, yıkılan eski hükümet konağının bulunduğu bölgede incelemelerde bulundu.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, yeni hükümet konağının Havza’nın uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak bir yapı olacağını belirterek, “Türk belediyesi vizyonumuza uygun olarak ilçemize yeni bir hükümet konağı yapılacak. Yüzyıl halkımıza daha kaliteli hizmet verebilmek adına şahsım ve Havzalı hemşehrilerimiz adına başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu olmak üzere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ilçemizde yeni hükümet konağının satın alınması.”

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, enkaz kaldırma çalışmalarının ardından yeni hükümet konağının inşaatına başlanacağını belirterek, “İnşallah İçişleri Bakanlığımızın yeni hizmet anlayışına uygun olarak yapılacak olan binamız hizmete açılacak. en kısa sürede tamamlanacak.Mimarisi ve iç yapısı ile ilçemize yakışır ve halkımıza kaliteli hizmet sunacağımız binamız hayırlı olsun.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu olmak üzere ilçemize kazandırılan bu çalışmada emeği geçen herkes başta olmak üzere. – SAMSUN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu